top of page

CLASSES// INDELING DANSLESSEN

CLASSES // LESAANBOD

Hip-Hop Commercial
olv Elvire

"Ontdek Hip-Hop Commercial met Elvire De Weirdt! Deze dansstijl combineert hiphop en commerciële dans en is geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder. Onder begeleiding van Elvire leer je coole moves en girly steps. De lessen zijn toegankelijk voor dansers met verschillende niveaus (open level) dus iedereen is welkom. Ontwikkel je dansvaardigheden, expressie en heb vooral plezier op de dansvloer!"

Streetdance
olv Lauren

"Ontdek de kracht van streetdance met Lauren Uyttendaele! Deze lessen zijn speciaal bedoeld voor ervaren dansers van 14 jaar en ouder. Leer uitdagende moves en ontwikkel je eigen stijl onder begeleiding van Lauren's expertise en passie. Til je streetdance-skills naar een hoger niveau en ervaar de energie en opwinding van deze dynamische dansstijl."

Clipdance
olv Marit & Helena

"Clipdance is een superleuke dansstijl waarbij je kunt dansen op je favoriete muziekvideo's! Je probeert niet alleen de danspasjes na te doen, maar ook de coole houdingen en bewegingen van de artiesten in de video. Het is toegankelijk voor jongeren tussen 9 en 12 jaar oud. Trek alvast jouw dansschoenen aan en laat je moves zien in onze lessen!"

Groove & Move
olv Lauren

"Welkom bij 'Groove & Move' - onze dansles voor (jong)volwassenen waar plezier helemaal centraal staat! Of je nu een danser bent met ervaring, ooit in het verleden hebt gedanst of net begint met dansen? Onze groep verwelkomt dansliefhebbers van alle niveaus. Onder leiding van onze enthousiaste Lauren zal ze je helpen bij het ontwikkelen van jouw danstechniek en het leren van toffe choreografieën.

Positive vibes verzekerd!" 

Crew Double U
olv Elvire

"Ontdek Crew Double U, dé danscrew voor jongeren tussen 14-17 jaar met een passie voor Hip-Hop! Onder leiding van Elvire krijg je de kans om geavanceerde choreografieën te leren en jouw dansstijl te ontwikkelen. Crew Double U heeft afgelopen jaren al meerdere podiumplaatsen behaald op wedstrijden verspreid over heel België en zijn ook gekwalificeerd voor het Belgisch Kampioenschap! Zin om deel uit te maken van onze community van gepassioneerde dansers? Schrijf je in voor onze auditiedag!"

Privélessen
olv Lauren

"Lauren Uyttendaele is een ervaren en getalenteerde danslerares die gespecialiseerd is in verschillende dansstijlen, waaronder hiphop, streetdance, house, dancehall,.. Met haar expertise en passie voor dans zal ze je helpen om je techniek te verfijnen, je zelfvertrouwen te vergroten en je artistieke expressie te verbeteren. Wil je meer weten over de voordelen van privélessen en de beschikbaarheid van Lauren? Ga naar de pagina 'Private Lessons' voor meer details over ons aanbod."

bottom of page